MY STUDIO

 Ateljé AnnGeli

I min ateljé står alltid staffli redo med olika dukar och pannåer. Där finns alla mina färger - akryl, akvarell och olja - penslar och kolkritor.

Jag har upptäckt att ju bättre papper och färger dvs material jag har ju bättre blir resultatet. Det är ju ganska självklart, som tur är har jag hittat en affär i Ängelholm som har det hela... Inkluderat kunnig och rar personal, TB list heter den.

Min kamera är redo att fånga det som just nu är framför ögat. Med mycket tålamod och lite tur - får man just "den där" bilden.


Spännande historier, berättelser från verklighet och fina sagor - skrivs i ateljén med varm hand och glödande energi.

Jag har tidigare skrivit pjäser för både stora och små. En gång var det bara barnens ideér och fantasifígurer som var starten på något som blev en lång föreställning med både dekor och rekvisita vi hjälpts åt att skapa. Sångerna hittade vi också på, de blev riktigt bra! Barnen var så stolta när applåderna rungade i lokalen... Helt fantastiskt!

Med min bakgrund inom amatörteater så känns det extra varmt i hjärtat att se de barn och ungdomar som aldrig annars vågar stå upp för sig i pjäsen/föreställningen ta för sig rejält. Minns särskilt en liten blek kille som hade valt huvudrollen! Han briljerade, sjöng, trollade och glittrade hela föreställningen. och växte "flera meter" i självförtroende.WOW!


Många barn och ungdomar som jag träffat på genom åren har verkligen växt i sitt jag - i våra möten korta som långa, glada och sorgsna. Det är något de ska vara stolta över - resan de gjort - och fortfarande gör... för det är jag!

Strand

Copyright © All Rights Reserved