NEWS

Ateljé AnnGeli

Måleriet

Gott Nytt År till Er alla!!! Nu börjar nästa konstnärliga år, jag ser så fram emot det! Redan nu vet jag att jag har plats för mina tavlor på Wideröra Café och växter även under säsongen 2018. Håll utkik på deras hemsida, www.widerora.se.

Året som gick var inspirerande på många sätt. Jag har fått möta flera underbara människor, vissa har börjat måla tillsammans med mig och andra - unga som gamla - har jag haft givande glädjande samtal med på olika ställen jag ställt ut. Kurser som gav mersmak, vänner för livet, nya uppdrag, ja nu gäller det att ha "fräscha penslar och färger".

I år satsar jag på en del nya platser att hänga mina konstverk, stora som små. Info kommer framöver...

 

Vi möts!

2017 Utställning i Lilla stallet på Wideröra Café & Växter utanför Vallåkra.

Här blir det snart 2 ugglor som kurar i ett träd, ska bli lite mer frost och stjärnklart...förstås

Hela November månad 2017 kunde Ni se ett urval av våra tavlor på Zoégas café på Drottninggatan i Helsingborg (mittemot Dunkers kulturhus).

 

Till Djurhemmet Tassebo i Helsingborg skänkte jag en målning - till lotteriet Lördag 1 oktober 2016 då det var Djurens Dag, där vinnaren fick välja motiv, Första pris vinnaren i lotteriet som valt sin fina hund som motiv, fick sin tavla hemlevererad. Även detta år kommer jag att skänka en tavla - till Tassebo, då alla djur men speciellt katter är något som rör mitt hjärta särskilt...Se mer på deras hemsida: www.djurhemmet-tassebo.se Även året som gick 2017 skänkte jag en målning och har strax innan jul haft kontakt med vinnaren som just nu! funderar på vad jag ska få måla denna gång. Det är så spännande!

 

Hunden Cash och matte.

Beställd tavla, Hunden Sally. Akvarell..

Beställd tavla, Enhörning - Böcker och Fantasy. Här är den nästan färdig... Akryl

Beställd tavla (del av ej klar...). Akryl.

Beställd tavla, Rosa katt med spets och "blingbling". Akvarell och akryl.

Skriveriet

"...Där under vagnen syntes bara ett par blanka glitterskor glimma i månskenet och den lilla figuren kunde höra direktörens arga röst ovanför. Bakom den hopkrupna figuren syntes en skugga som växte sig allt större... "

 

Så börjar boken, jag skriver på.

Min sagohistoria handlar om en liten modig tjej - med ett märkligt namn, som har en spindel som bästa vän. Det är mycket hon ska hinna med - innan boken är klar. Här samarbetar jag med en fantastiskt duktig tjej, som hjälper till att skapa de figurer, djur och miljöer tjejen ska uppleva. Nu har hon hunnit till landet där allting började...

Nyckelpiga i sommarsol

Copyright © All Rights Reserved