NEWS

Ateljé AnnGeli

Måleriet

Nu har jag utställning på Wideröra Café och växter hela säsongen 2018 från fre - sön 12 maj till höstmarknad 15-16 september 11-16.00 samt 1-2 december 12-17.00. OBS! Stängt midsommarafton. Håll utkik på deras hemsida, www.widerora.se - för mer info. I år är vi 60 st utställare!

Detta året har jag sällskap av Sandra Sjögren - SanS och Roksana Skura - PIEL DESIGN! Sandra målar i Akryl och Roksana har eget Designföretag.

Året som gick var inspirerande på många sätt. Jag har fått möta flera underbara människor, vissa har börjat måla tillsammans med mig och andra - unga som gamla - har jag haft givande glädjande samtal med på olika ställen jag ställt ut. Kurser som gav mersmak, vänner för livet, nya uppdrag, ja nu gäller det att ha "fräscha penslar och färger".

I år satsar jag på en del nya platser att hänga mina konstverk, stora som små. Info kommer framöver... I vår ska jag gå kurs för Susanne Jardeback utanför Röstånga. Då blir det akrylmålning - och utställning mm. Kommer också att utmana mig själv i mer akvarellteknik, tillsammans med Gudrun Jander och så ska jag lämna in till lite olika jurybedömda utställningar... Vi möts!

2018 Utställning i Lilla stallet på Wideröra Café & Växter utanför Vallåkra, tillsammans med PIEL DESIGN - Roksana Skura.

Räven och sommarkatten, akvarell, en av de många nya tavlorna som kommer att finnas på Wideröra i år!

PIEL Design är ett svenskt designföretag som grundades 2011 av en som älskar grafisk design. Företaget tillverkar och säljer inredningsprodukter och posters med en egen personlighet och en unik grafisk stil.

PIEL Design vill sprida glädje och energi med sin design för både vuxna och barn.

Pågående projekt... Akryltavla med mycket färg...

Februari 2018 ställde jag ut tillsammans med SanS i Zoégas Café, Drottninggatan i Helsingborg som är väl värt ett besök! De har nya konstnärer som ställer ut VARJE månad!

 

ÖPPET, Mån-Fre 10-18.00 och Lör 10-15.00.

 

Till Djurhemmet Tassebo i Helsingborg skänkte jag en målning - till lotteriet Lördag 1 oktober 2016 då det var Djurens Dag, Första pris vinnaren i lotteriet som valt sin fina hund som motiv, fick sin tavla hemlevererad. 2017 skänkte jag också en målning och vinnaren funderar på vad jag ska få måla denna gång. Det är så spännande! Även detta år kommer jag att skänka en tavla - till Tassebo, då alla djur men speciellt katter är något som rör mitt hjärta särskilt...Se mer på deras hemsida: www.djurhemmet-tassebo.se

 

Hunden Cash och matte.

Beställd tavla, Hunden Sally. Akvarell..

Beställd tavla, Enhörning - Böcker och Fantasy. Här är den nästan färdig... Akryl

Beställd tavla, Rosa katt med spets och "blingbling". Akvarell och akryl.

Paradisäppleträdet blommar... (foto)

Nyckelpiga i sommarsol

Skriveriet

"...Där under vagnen syntes bara ett par blanka glitterskor glimma i månskenet och den lilla figuren kunde höra direktörens arga röst ovanför. Bakom den hopkrupna figuren syntes en skugga som växte sig allt större... "

 

Så börjar boken, jag skriver på.

Min sagohistoria handlar om en liten modig tjej - med ett märkligt namn, som har en spindel som bästa vän. Det är mycket hon ska hinna med - innan boken är klar. Här samarbetar jag med en fantastiskt duktig tjej, som hjälper till att skapa de figurer, djur och miljöer tjejen ska uppleva. Nu har hon hunnit till landet där allting började...

Bilden på tjejen i boken är gjord av PIEL DESIGN, Roksana Skura

Copyright © All Rights Reserved