MY STUDIO
Strand


I min ateljé står alltid staffli redo med olika dukar och pannåer, där finns akvarell och akryl papper. Mina färger - akryl, akvarell och olja - penslar och kolkritor. Några av mina penslar har sett bättre dagar, de får nu vara med i experimentellt syfte. 


I Ängelholm finns TB list. De har ett mycket bra urval och sortiment med konstnärsmaterial samt kunnig personal - väl värt ett besök!


Fick i present en hel låda, med 20 stora tuber oljefärg och penslar av goda vänner, Tack Pavel och Lea. Det är verkligen en guldgruva, färgerna kommer från Nyans i Helsingborg. De tillverkar ljusäkta och giftfria konstnärsoljefärger och färger för konstgrafik.


Märkliga ting som muttrar till Steampunktavlor, drivved och annat finns i ateljén vilket öppnar möjligheter att både experimentera och vara väldigt seriös... Allt efter humör och väder. 


Mycket av det jag målar är en bit av mig... och en del av det jag skriver om är ren fantasi. Eftersom jag levt ett liv med många berg- och dalturer, finns det en stor skattkista att gräva i. 

Min fina vän Krzysztofa.

Många jag träffat på genom åren - inte minst barn och ungdomar jag jobbat för och med, har inspirerat mig mycket. De har också växt i sig själva på sin resa och gör så fortfarande. Det är något jag är så oerhört stolt över och det ska de också vara!